για το όνειρο, το όραμα για την ου-τοπία

για το όνειρο, το όραμα για την ου-τοπία
...................................................για το όνειρο, το όραμα για την ου-τοπία
Δεν έχουμε δεν πληρώνουμε....
"Η χώρα δεν έχει ανάγκη από μια συμφωνία γενικά. Έχει ανάγκη από μια έξοδο από τα αδιέξοδα των μνημονίων, από μια σύνθετη πολιτική διεξόδου και αναγέννησης σε όλους τους τομείς, παραγωγικής και πνευματικής – κοινωνικής, εθνικής ανασυγκρότησης, που δεν μπορεί να γίνει μέσα από τα νεοφιλελεύθερα δόγματα και τους όρκους πίστης στις συνθήκες της Ε.Ε., χωρίς έναν σταθερό προσανατολισμό για μια νέα θέση της χώρας στον γεωπολιτικό άξονα. [Ο Δρόμος της Αριστεράς]

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Κυριακή 22 Μαΐου από τις 10.00 π.μ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


 [διαδώστε το...]

Κυριακή 22 Μαΐου από τις 10.00 π.μ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ [διαδώστε το...]
Την Κυριακή 22 Μαΐου 2011, από τις 10.00 το πρωί, ομάδες, πρωτοβουλίες και επιτροπές πολιτών καλούν το λαό της Αθήνας στην Πλατεία Συντάγματος σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην Τρόικα, στην κυβέρνηση και στην κατοχή – ξεπούλημα της πατρίδας μας. Εμείς δημοσιεύουμε κάποια καλέσματα για τα οποία ενημερωθήκαμε και ο κάθε αναγνώστης μας ας πράξει σύμφωνα με τη συνείδησή του.
Σημειώνουμε, ότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ καταφέρει να επικοινωνήσουμε με τους διαχειριστές του blog M15, το οποίο εμφανίζεται ως «συγγενικό» της ισπανικής εξέγερσης και καλεί αύριο, οπότε δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για κάτι αυθεντικό ή για κάτι… περίεργο. Αντιθέτως, ήρθαμε σε επικοινωνία με τους «300 Έλληνες», οι οποίοι είναι γνωστά πρόσωπα από τα κινήματα της μνημονιακής περιόδου. Κάνουμε αυτή τη διευκρίνηση διότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να «παρασύρουμε» καλόπιστους και αγανακτισμένους συμπολίτες μας σε «κινήσεις» δίχως όνομα και επώνυμο που πέρα από καινές μπορεί να αποδειχθούν και κενές.
ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Την Κυριακή 22 Μαίου ξεκινά η πρωτοβουλία των 300 Ελλήνων για την ενότητα όλου του λαού με βασικό αίτημα την διενέργεια πολλαπλού δημοψηφίσματος.
Από το πρωί της Κυριακής στις 10πμ και κάθε μέρα , όλο το 24ώρο, οι εθελοντές μας θα βρίσκονται στο πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος και θα ενημερώνουν περαστικούς συμπολίτες μας. Ειρηνικά και με νομιμότητα θα διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας για δημοκρατία.
Καλούμε όλους τους ανεξάρτητους πολίτες αλλά και τις κοινωνικές οργανώσεις να ενωθούμε σε έναν κοινό αγώνα. Σε έναν αγώνα που θα δώσει ελπίδα στους συμπατριώτες μας για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου